Funda makelaar Mart Bolle Vastgoed Register Taxateur Mart Bolle Vastgoed TMI Mart Bolle Vastgoed NWWI certificaat Mart Bolle Vastgoed Vastgoedcert Mart Bolle Vastgoed Instagram makelaar Mart Bolle Vastgoed

Mart Bolle Vastgoed

Dankzij onze regionale marktkennis, en aanpak, jarenlange ervaring en ons uitgebreide relatienetwerk zijn wij het juiste makelaarskantoor op Urk dat een succesvolle transactie voor u kan realiseren.

Ons kantoor kenmerkt zich door de proactieve benadering van marktpartijen, de professionele onderhandelingen en de zorgvuldige afwikkeling van gerealiseerde transacties.

U wilt uw bedrijfspand laten taxeren? Een reƫle visie op de marktwaarde van uw vastgoed is essentieel. Hiervoor is kennis nodig van de lokale markt. De juiste marktwaarde is het fundament voor uw vastgoedstrategie en alle beslissing die daaruit voortvloeien. Wij zijn aangesloten bij het TMI en het NWWI, hanteren de aanbevelingen van de PTA en staan ingeschreven in het register van het NRVT (Kamers Wonen en Bedrijfsvastgoed).