Funda makelaar Mart Bolle Vastgoed Register Taxateur Mart Bolle Vastgoed TMI Mart Bolle Vastgoed NWWI certificaat Mart Bolle Vastgoed Vastgoedcert Mart Bolle Vastgoed Instagram makelaar Mart Bolle Vastgoed

Taxaties

Bedrijfstaxatie

Banken, de Belastingdienst en accountants stellen steeds meer eisen aan de kwaliteit van een taxatierapport. Het taxeren van een bedrijfsobject is niet meer iets wat je er als makelaar even bij kunt doen. Bedrijven taxeren is een specialisme waar voortdurend kennis in moet worden geïnvesteerd.

Mart Bolle Vastgoed heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsmatige taxaties en is als zodanig gecertificeerd als Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed bij de Stichting Vastgoedcert. Als deelnemer van het Taxatie Management Instituut (TMI) kan Mart Bolle Vastgoed bedrijfstaxatierapporten leveren die voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV) en aan de aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA).

Door jarenlange ervaring, permanente educatie en feeling met de vastgoedbeleggings- en bedrijfsvastgoedmarkt zijn bedrijfstaxatierapporten van Mart Bolle Vastgoed kwalitatief hoogstaande rapporten. Mart Bolle Vastgoed heeft zich met name toegelegd op de taxatie van Bedrijfshallen, Winkels, Kantoorpanden en Visverwerkende bedrijven.

Woningtaxatie

Als gecertificeerd Register Taxateur Wonen is Mart Bolle Vastgoed ingeschreven in het register van de Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs (SCVM).

Als deelnemer van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) kan Mart Bolle Vastgoed gevalideerde woningtaxatierapporten leveren voor financieringsdoeleinden.